Stamboom Steinmeier/De Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 607:

Alberdina Klinkien is geboren op 18 januari 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Bisschop is geboren op 9 maart 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Roelofs Booij is geboren op 30 maart 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietjen Koerts de Graaf is overleden op 2 mei 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantien Derks Hulzebos is geboren op 19 mei 1815 te Ruinerwold. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinerwold » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hillegien Lucas(Bloemers) is overleden op 27 juni 1815 te Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikje Hendriks is overleden op 28 juni 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Barbara Pruissen is geboren op 14 oktober 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Christaan Salomons is geboren op 3 november 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Willems Oogjen is overleden op 2 februari 1816 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.