Stamboom Steinmeier/De Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 83:

Johannis van Driel is geboren op 13 december 1808 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Geertrui Hopmans is geboren op 22 oktober 1822 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Dijkmans is geboren op 12 april 1826 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis van Driel en Maria de Noo zijn getrouwd op 11 februari 1827 in Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Asuwerus van Driel en Elisabeth Hopmans zijn getrouwd op 2 januari 1829 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan van Driel is geboren op 14 maart 1829 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan van Driel is geboren op 30 augustus 1830 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan van Driel is overleden op 4 augustus 1831 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannis van Driel en Engelina Vermeulen zijn getrouwd op 24 augustus 1833 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Hopmans is overleden op 28 januari 1836 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.