Stamboom Steinmeier/De Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 83:

Maria de Noo is geboren op 13 september 1793 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Dijkmans is geboren op 17 mei 1796 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan van Driel en Elisabeth Beene zijn getrouwd op 3 augustus 1796 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Asuwerus van Driel is geboren op 25 december 1798 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Stijntje van Driel is geboren op 28 februari 1801 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elisabeth Hopmans is geboren op 22 juni 1802 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis van Driel is geboren op 27 november 1802 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Engelina Vermeulen is geboren op 9 september 1804 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Ardientje (Ardina) van Driel is geboren op 20 september 1805 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Stijntje Joosten van der Steeg is overleden op 28 februari 1808 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.