Stamboom Stein, Elsloo, Catsop, Urmond, Berg aan de Maas en meer

Foto van Piet op den Camp

De publicatie Stamboom Stein, Elsloo, Catsop, Urmond, Berg aan de Maas en meer is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 55.074 personen. Vanwege privacy zijn 5.931 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Bijna al mijn opzoekingen zijn gedaan op www.allelimburgers.nl
Behalve de bewoners van de plaatsen in de titel en mijn eigen stamboom (Op den Camp) heb ik ook stambomen van aangetrouwde familieleden toegevoegd, voornamelijk in Limburg.
De namen van deze familieleden: Berix, Bruls, Duijsings, Gubbels, Hollands, Janssen, Kusters, Lemeer, Muris, Pepels, Reintjens, Schoutrop, Tijmensen en Willems.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!