Stamboom Steenbergen/de Vries en van 't Ende/Staal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 42:

Heintjen Unk is geboren op 2 mei 1861 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Jenneken Unk is geboren op 13 november 1862 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Grietje ter Erve is overleden op 19 september 1863 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Bram Unk is overleden op 14 november 1864 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Berendina Unk is geboren op 13 december 1865 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Willem van Leeuwen is overleden op 3 juli 1867 te Abcoude-Proostdij. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Proostdij » Burgerlijke Stand Overlijden Abcoude-Proostdij.

Bekijk suggestie

Christiaan Unk is geboren op 18 juni 1868 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Christiaan Unk is overleden op 26 juli 1869 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Christina Unk is geboren op 26 juni 1871 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Johannes Albertus Staal is geboren op 1 november 1891 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.