STALPAERT - STALPERS XVII Generaties » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 121:

Tromp van Beresteijn is geboren op 10 maart 1699 te Vught. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Vught » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Helena Roovers van de Groenendaal is geboren op 25 april 1706 te Veghel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veghel » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Helena Roovers van de Groenendaal is geboren op 25 april 1706 te Veghel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veghel » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Cornelis Laurentius Frijse van Haeren en Maria Wouterus Scharnaut, alias Scharmont SCelhaut Schurmans Schermhout zijn getrouwd op 24 juli 1712 in Haaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Haaren » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Lucia van Haeren is geboren op 20 december 1720 te Haaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Haaren » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Maria Wouterus Scharnaut, alias Scharmont SCelhaut Schurmans Schermhout is overleden op 21 december 1721 te Haaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Haaren » Begraven (Koster).

Bekijk suggestie

Nicolaes Claessen is geboren op 24 maart 1722 te Cuijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Cuijk » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Dominicus van Nimwegen is geboren op 7 november 1723 te Oss. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oss » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Dominicus van Nimwegen is geboren op 7 november 1723 te Oss. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oss » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Maria Arnoldus Jans is geboren op 18 februari 1729 te Cuijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Cuijk » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.