Stamboom Spekman

De publicatie Stamboom Spekman is opgesteld door Willem Spekman (neem contact op) en bestaat uit 4.645 personen. Vanwege privacy zijn 1.298 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 27 maart 2017.


Geachte bezoeker, De stamboom van de familie Spekman is verder uitgebreid met een aantal families. Ook moeten er nog detailgegevens verder aangevuld worden. Indien uw familie niet vermeld wenst te worden, laat mij dit dan weten. Ik zal er dan zorg voor dragen dat uw gegevens niet verder zichtbaar zullen zijn. Verder, indien u nog suggesties c.q. aanvullingen heeft voor de stamboom van de familie Spekman: laat mij dit dan s.v.p. weten, zodat ik u in de gelegenheid kan stellen om mutaties uit te laten voeren op de betreffende site.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!