Stamboom Slits » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 324:

Henricus van den Oever en Adriana van den Berg zijn getrouwd op 28 mei 1818 in Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Catharina van den Heuvel is geboren op 26 februari 1819 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Peter Schepens en Paulina van Hack zijn getrouwd op 6 juni 1819 in Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Catharina van den Heuvel is overleden op 15 januari 1820 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Theodorus Vermeulen en Barabara van den Oever zijn getrouwd op 12 februari 1820 in Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus van den Heuvel is geboren op 24 september 1820 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrina Peter Dekkers is overleden op 21 december 1820 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Schepens is geboren op 16 februari 1821 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Kanters en Maria van den Berg zijn getrouwd op 16 februari 1821 in Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Slits en Henrica Lensen zijn getrouwd op 8 februari 1822 in Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.