Stamboom Slits » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 324:

Henrica van den Heuvel is overleden op 13 juni 1815 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus van der Sanden en Wilhelma van den Berg zijn getrouwd op 2 september 1815 in Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannis Slits is geboren op 24 april 1816 te Lieshout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Lieshout » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Helena van de Ven is overleden op 9 juni 1816 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendricus van den Heuvel is geboren op 1 juli 1816 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Huijbert van Lieshout is overleden op 12 maart 1817 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannis Slits is overleden op 13 juni 1817 te Lieshout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Lieshout » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Slits is geboren op 7 september 1817 te Lieshout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Lieshout » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aegidius Joannes Heijms is overleden op 24 oktober 1817 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lucia Adam Thyssen is overleden op 29 oktober 1817 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.