Een genealogie Singer en aanverwanten. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 170:

Klaas Koen en Neeltje Eldersd de Vries zijn getrouwd op 15 november 1772 in Zwaag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zwaag » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Gerrit Bankert is overleden op 9 mei 1774 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Dieuwtje Bakker is geboren op 3 juli 1774 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Singer is geboren op 27 augustus 1775 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klaas Jacobsz Mantel is overleden op 6 oktober 1775 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Marijtje Jans Dol is geboren op 12 december 1775 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Mantel en Neeltje Knol zijn getrouwd op 11 januari 1778 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Geertje Jans Dral is overleden op 18 februari 1778 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Nanne Boon is geboren op 10 juli 1778 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrik Singer (Zinger) en Meintje Groot zijn getrouwd op 11 oktober 1778 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.