Een genealogie Singer en aanverwanten. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 161 - 170 van 170:

Aaltje Krul is geboren op 7 november 1811 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Singer is overleden op 16 februari 1812 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Leentje Smit is geboren op 25 oktober 1812 te Wervershoof. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wervershoof » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Bregje Groot is overleden op 24 december 1812 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Neeltje Knol is overleden op 24 december 1812 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria van der Blom is overleden op 14 september 1813 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klaas Roos is geboren op 27 november 1817 te Oosterleek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oosterleek » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Arien Kos is geboren op 7 december 1820 te Hoogwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoogwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Neeltje Klaij is geboren op 24 februari 1822 te Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna de Beurs is geboren op 26 januari 1827 te Hoogwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoogwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.