Een genealogie Singer en aanverwanten. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 56 van 56:

Geertje Leegwater is overleden op 2 april 1931 te Harenkarspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Harenkarspel » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Teerink is overleden op 17 juli 1936 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Peperkamp is overleden op 21 juli 1936 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Singer is overleden op 1 november 1941 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Maartje Singer (Zinger) is overleden op 1 januari 1943 te Harenkarspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Harenkarspel » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Barend Hart is overleden op 3 juni 1945 te Nieuwe Niedorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Nieuwe Niedorp » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.