Stamboom Seelemeijer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 3.600:

Geertje Louwes Hakvoort is geboren op 17 augustus 1811 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jurjen Reinbergen is geboren op 4 oktober 1811 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertje Andries Jongbloed is geboren op 30 november 1811 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Everts van Eeken en Bregtje Asmus zijn getrouwd op 12 december 1811 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willem Ages Wijma is geboren op 2 januari 1812 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaas Siebrens Sybrandi is geboren op 13 januari 1812 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Willems de Groot is overleden op 10 maart 1812 te Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Harmen Hendriks Beute en Annigjen Klases Moed zijn getrouwd op 11 maart 1812 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

IJsbrand Alberts Kroes is overleden op 12 maart 1812 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Klaas Beerends Knobbe en Stijntje Lammerts Sloothaak zijn getrouwd op 25 maart 1812 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.