Stamboom Schrier-Bronsema

Foto van Chris Schrier
De publicatie Stamboom Schrier-Bronsema is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.716 personen. Vanwege privacy zijn 1.258 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 7 september 2023.


Deze stamboom beschrijft het voorgeslacht van de familie Schrier-Bronsema, voorzover het personen betreft van de families Schrier, Kasteleijn, Dees en de Goffau enerzijds (tak Chris Schrier) en Bronsema, Verhoeven en Tamminga anderzijds (tak Trudie Bronsema). Inmiddels betreft dit 7974 personen. 

Gegevens van de voornoemde families zijn verkregen door raadpleging van zoveel mogelijk betrouwbare bronnen, aanwezig op het internet. Ongetwijfeld zijn er nog fouten aanwezig. Met name gegevens van voor 1800 ontbreken (nog) of zijn onvolledig en/of aanvechtbaar. Suggesties voor verbeteringen zijn van harte welkom via het contactformulier.

Voor veel gegevens van de familie Dees is dank verschuldigd aan heer Drs. D.J.D. Dees, auteur van het boek "Het geslacht Dees-van de Raedden 1582-1982" en de update van 1993. Waarvoor oprechte dank! 

Laatste update: 7 september 2023

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!