genealogieonline

Stamboom Schrier-Bronsema

Foto van Chris Schrier

De publicatie Stamboom Schrier-Bronsema is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 6.127 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom beschrijft het voorgeslacht van de familie Schrier-Bronsema, voorzover het personen betreft van de families Schrier, Dees en de Goffau enerzijds (tak Chris Schrier) en Bronsema, Verhoeven en Tamminga anderzijds (tak Trudie Bronsema). Inmiddels betreft dit 7254 personen. 

Gegevens van de voornoemde families zijn verkregen door raadpleging van zoveel mogelijk betrouwbare bronnen, aanwezig op het internet. Ongetwijfeld zijn er nog fouten aanwezig. Met name gegevens van voor 1800 ontbreken (nog) of zijn onvolledig en/of aanvechtbaar. Suggesties voor verbeteringen zijn van harte welkom via het contactformulier.

Voor veel gegevens van de familie Dees is dank verschuldigd aan heer Drs. D.J.D. Dees, auteur van het boek "Het geslacht Dees-van de Raedden 1582-1982" en de update van 1993. Waarvoor oprechte dank! 

Laatste update: 6 april 2021


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen


Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?