Stamboom Scholten - van der Vlugt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 115:

Dirk ter Horst is geboren op 15 april 1899 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Albert Jongman is geboren op 26 juni 1899 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Vaanholt en Johanna Averdijk zijn getrouwd op 3 augustus 1900 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Roelof Jongman is geboren op 6 september 1900 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arend Littouw en Lammigje Doeven zijn getrouwd op 15 mei 1902 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Albertus Johannes Bekke en Hermina Rijkhof zijn getrouwd op 28 augustus 1902 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Bernarda Bartha ter Mors is geboren op 14 oktober 1902 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hermannus Vaanholt en Janna Olde Hartman zijn getrouwd op 30 oktober 1903 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrkus Diender en Mina Scholten zijn getrouwd op 10 november 1904 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derk Jan Jongman is geboren op 2 februari 1906 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.