Stamboom Scholten - van der Vlugt

Foto van P. J. E. Scholten
De publicatie Stamboom Scholten - van der Vlugt is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 36.140 personen. Vanwege privacy zijn 3.075 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 6 januari 2020.


Ik ben Peter Scholten en gehuwd met Marion van der Vlugt. Doordat onze ouders één voor één wegvallen en wij van mening zijn dat zij en hun ouders en voorouders nooit meer vergeten zullen worden, is een stamboom een mooi middel om hen te herdenken. Dit levert een voordeel op dat onze kinderen en later onze kleinkinderen enz. weten van wie ze afstammen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden




Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede Wereldoorlogslachtoffers



De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!