Stamboom Scholten - van der Vlugt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 131 - 138 van 138:

Hendrik Teunis Mulder is overleden op 17 september 1935 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Adam is overleden op 13 juni 1937 te Mierlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Mierlo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Theodorus Warnar is overleden op 4 november 1939 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Kornelisje Eilander is overleden op 18 juli 1944 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Siebrand Cornelis Scheffer is overleden op 14 januari 1950 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lamberta Maria van Diesen is overleden op 4 februari 1950 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Aleida Christina van Diessen is overleden op 20 september 1950 te Beek en Donk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Beek en Donk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendricus Bernardus van Diessen is overleden op 8 september 1952 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.