Stamboom Scholten - van der Vlugt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 194:

Jan Buter is geboren op 30 januari 1821 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Thomas Jurjens Dijk en Jantje Foppes Carst zijn getrouwd op 26 juli 1823 in Winsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winsum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Harm Jans Meelker is overleden op 9 mei 1827 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Lodewijk Adels is overleden op 1 maart 1828 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hindrik de Jonge en Janna Bronting zijn getrouwd op 19 mei 1829 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaltje de Jonge is geboren op 5 juni 1829 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Vermanje is overleden op 17 december 1829 te Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Renske Vermanje is overleden op 30 juni 1830 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jantje Koopman is geboren op 17 december 1830 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Barelt Egberts Roosjen en Margaretha Becker zijn getrouwd op 23 december 1830 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.