Stamboom Schmidt - de Smidt

Foto van Erik Schmidt - de Smidt
De publicatie Stamboom Schmidt - de Smidt is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 448 personen. Vanwege privacy zijn 1 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 25 februari 2024.


Genealogie van de geslachten de Smidt, Jansen, Scheele, Schmidt e.a. familieleden. Bevat veel informatie van Pauline Regensburg-Burck, Horst Schmidt, Bert M. D'hooge, Ingrid de Wilt-Vrijmoet, Dr. Rein Scheele, Drs. Kees Kaldenbach, Jaap Moggre, Jacques Delvaux, Lars Severin, Suzette Sponselee en Andreas Jens Jahrow.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!