Stamboom Schipper Huizen-Velsen

Foto van Kees Schipper
De publicatie Stamboom Schipper Huizen-Velsen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 37.039 personen. Vanwege privacy zijn 2.393 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 20 februari 2024.


Mijn publicatie omvat de stamboom Schipper. Oorspronkelijk zijn wij afkomstig uit Huizen, een deel van de familie is daarna verhuist naar Santpoort, Gem. Velsen.. Daarna heb ik zoveel mogelijk stambomen van de partners uitgezocht. Zolas bijv.: Schipper,Haartsen,Karels,Delfos, van Heijst, van Schie. Aanvullingen,of correcties zijn altijd zeer welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!