Stamboom Sanders

Foto van S. Sanders
De publicatie Stamboom Sanders is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 19.318 personen. Vanwege privacy zijn 4.932 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 17 februari 2023.


Bij deze wil ik iedereen bedanken, die gegevens heeft toegespeeld of ter beschikking heeft gesteld, zodat ik dit resultaat heb kunnen bereiken. Met name Emile Kiderlen en Benno Crezée, die mij in deze hobby zo enorm hebben geholpen. Nogmaals bedankt allemaal. Ook de heer Coret, die alles zo netjes online heeft geplaatst, bijzonder bedankt voor alle moeite.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!