Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 48:

Anthonius Spelde is overleden op 29 maart 1867 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antje Spelde is geboren op 13 september 1867 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anthonius Spelde is geboren op 18 maart 1871 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Christina Eilderdina Spelde is geboren op 9 mei 1874 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Helena Spelde is geboren op 15 mei 1876 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Anna Rooze is overleden op 10 november 1876 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Spelde en Stijntje Poppen zijn getrouwd op 12 april 1877 in Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Helena Spelde is overleden op 30 juni 1877 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Stijntje Poppen is overleden op 17 maart 1878 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Christina Eilderdina Spelde is overleden op 25 maart 1878 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.