Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins

Foto van E. Sanders
De publicatie Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 34.102 personen. Vanwege privacy zijn 816 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 14 november 2023.


De stamboom omvat gegevens van voorouders van mijzelf (vaders kant SANDERS en moeders kant RUIFROK), mijn echtgenote (DESTOMBES) en mijn schoonzoon (PRINS). Boeiend is te zien dat een aantal takken die ogenschijnlijk ver van elkaar liggen, toch met elkaar zijn verbonden. Ik heb getracht zoveel mogelijk aan bronvermelding te doen, hoewel ik wel eens een paar steken heb laten vallen. In de loop van de tijd worden de onbrekende vermeldingen aangevuld. Het staat u uiteraard vrij gegevens van mijn stamboom over te nemen, en hopelijk bent u secuurder dan ik, als het gaat om bronvermelding.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van E. Sanders
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!