Stamboom Sablairolles-Sablerolles-Sablerolle » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 93:

Helena Petronella van Stiphout is geboren op 3 juni 1872 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Allegonda van den Kiboom is overleden op 20 mei 1873 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Prinse en Anna van Stiphout zijn getrouwd op 7 juni 1877 in Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hubertus Maassen is geboren op 8 mei 1879 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Emma Catharina Stokvis is geboren op 29 juni 1879 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Jasper van Stiphout is overleden op 19 augustus 1879 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Anna Theresia Maassen is geboren op 29 mei 1881 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Franciscus Hubertus Maassen is geboren op 28 maart 1883 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Joannes Josef Maria Maassen is geboren op 29 augustus 1885 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Helena Maria Agnes Maassen is geboren op 30 september 1887 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.