Stamboom Sablairolles-Sablerolles-Sablerolle » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 93:

Willem van Asch is geboren op 24 oktober 1828 te 's Gravenmoer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's Gravenmoer » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Willem van Stiphout is geboren op 23 oktober 1829 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Maria Louisa Vernimmen is geboren op 28 februari 1830 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Anton van Asch is geboren op 21 januari 1831 te 's Gravenmoer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's Gravenmoer » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Anton van Asch is overleden op 4 april 1832 te 's Gravenmoer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's Gravenmoer » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Antonie van Stiphout is geboren op 28 juli 1832 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Maria Emilia van Asch is geboren op 1 februari 1833 te 's Gravenmoer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's Gravenmoer » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Dekkers is geboren op 19 februari 1833 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Lucia Catharina van Asch is overleden op 23 juni 1833 te 's Gravenmoer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's Gravenmoer » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Catharina Vernimmen is geboren op 16 december 1833 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.