Stamboom Sablairolles-Sablerolles-Sablerolle » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.986:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Carolina Carel Zentgraaff (geboren in 1799), een kind van Carel Frederik Zentgraaff en Johanna Sophia Clara Unbescheid, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Fortuijn (geboren in 1803), een kind van Johannes Fortuijn en Alida Blom, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Fortuijn

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joseph (geboren in 1805), een kind van Jacobus Ubas en Dirkje Minjet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Lambertus Dorsman (geboren in 1806), een kind van Dirk Dorsman en Johanna Christina Bekking, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Lauwiza Ubas (geboren in 1807), een kind van Jacobus Ubas en Dirkje Minjet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Louiza (geboren in 1807), een kind van Jacobus Ubas en Dirkje Minjet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stephanus Tieland (geboren in 1808), een kind van Gerrit Tieland en Sophia Brederode, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis Thiel (overleden in 1811), een kind van Johannes Christiaan Thiel en Lydia Christina Lindenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Fortuijn (geboren in 1811), een kind van Johannes Fortuijn en Alida Blom, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Fortuijn

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes (geboren in 1811), een kind van Sjouke de Vries en Freekje Jans Reus, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Agatha de Vries

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.