Stamboom Sablairolles-Sablerolles-Sablerolle » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 2.986:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Maria Schol (geboren in 1786), een kind van Lieve Jacob Schol en Cornelia Henrietta Palm, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van Raavens (geboren in 1786), een kind van Pieter Pietersz van Raavens en Johanna van Schie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jakobus de Bruijn (geboren in 1786), een kind van Henderik de Bruijn en Neeltje de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Everdina Schol (geboren in 1787), een kind van Lieve Jacob Schol en Cornelia Henrietta Palm, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isaäc van Raavens (geboren in 1788), een kind van Pieter Pietersz van Raavens en Johanna van Schie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Vernimmen (geboren in 1788), een kind van Petrus Vernimmen en Joanna Snijders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Vernimmen (geboren in 1790), een kind van Petrus Vernimmen en Joanna Snijders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Loenen (geboren in 1790), een kind van Cornelis van Loenen en Maria van Rooijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannis van Raavens (geboren in 1791), een kind van Pieter Pietersz van Raavens en Johanna van Schie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Constantijn Schol (geboren in 1792), een kind van Lieve Jacob Schol en Cornelia Henrietta Palm, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.