Stamboom Ruwhof en Kreijenveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.319:

Jan Hendrik Blankvoort is geboren op 31 december 1813 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Derk Jan te Gantvoort is overleden op 3 januari 1814 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jenneken Blankvoort is overleden op 16 januari 1814 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Willem Carel Waanders is geboren op 5 februari 1814 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Garrit Jan Bouwmeesters is overleden op 12 februari 1814 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Rooks en Gerritjen Olthof zijn getrouwd op 26 februari 1814 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Dina Ruwhof is geboren op 20 april 1814 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Bernardus Nijenhuis is geboren op 25 april 1814 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Gantvoort is geboren op 4 mei 1814 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Abbink en Egberdina Scholten zijn getrouwd op 5 mei 1814 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.