Stamboom Tom en Désirée Rowel-Janssen

Foto van Tom Rowel
De publicatie Stamboom Tom en Désirée Rowel-Janssen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.500 personen. Vanwege privacy zijn 655 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 1 mei 2021.


Speciale dank is verschuldigd aan Henk Westerdijk. Door zijn onderzoek naar de familie Rowel ben ik deze zoektocht in het verleden gestart.

Ook ben ik veel dank verschuldigd aan de familie Vriends van wie ik de stamboom Vriends heb ontvangen gemaakt door Arnoud Vriends.

En natuurlijk aan al diegenen die mij gevraagd en ongevraagd van informatie, foto's en verhalen hebben voorzien.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!