Stamboom Riteco

Foto van Chris Riteco
De publicatie Stamboom Riteco is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 539 personen. Vanwege privacy zijn 316 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 4 december 2023.


Sinds 2002 proberen we te achterhalen waar de herkomst ligt van de naam Riteco. Op zoek naar alle informatie waarmee we weer iets verder de geschiedenis in kunnen duiken. Overal en nergens vind je nieuwe aktes en verhalen over voorouders. Nooit klaar, soms even op een laag pitje, maar altijd komt weer dat moment dat iemand iets gevonden heeft, waardoor je weer helemaal enthousiast verder gaat! Schroom je niet om contact op te nemen. Wij ontvangen graag nieuwe informatie en foto's.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Chris RitecoGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 155 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!