FutureHistory

Foto van Mathieu Peeters

De publicatie FutureHistory is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 19.772 personen. Vanwege privacy zijn 1.293 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik ben Peeters Mathieu en ik ben bezig met mijn genealogisch onderzoek sinds februari 2012. Bij elke vraag of aanvullingen kunt u me contacteren, graag zelfs! U kan mijn stamboom ook terugvinden op Geneanet (zie link onderaan). Deze zal regelmatiger geupdate worden. Via mijn genealogisch onderzoek ben ik de eerste die de volledige families ArmirottoRiské, De Meirleir (reg. Temse), Van Landeghem (Temse-Beveren) en Peeters (Bornem) heb in kaart gebracht. Als u gegevens gebruikt, gelieve me te vermelden. Aanvullingen? Stuur me een mailtje!

Meer info op Geneanet: https://gw.geneanet.org/peetersmathieu_w

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!