Stamboom Rikkers - Taphorn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.421 - 1.430 van 1.445:

Geesje van Oosten is overleden op 27 februari 1954 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Zwaantje Kruize is overleden op 27 mei 1954 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Zwaantje Kruize is overleden op 27 mei 1954 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Ite Dost is overleden op 6 juni 1954 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Jozephina Schmidt is overleden op 8 februari 1955 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jeane Francina Oetler is overleden op 2 januari 1956 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Petronella Vahrmeijer is overleden op 1 februari 1957 te Warffum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Warffum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geert de Vries is overleden op 9 april 1957 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sophia Hilderika Oetler is overleden op 26 april 1957 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Egbert Boerma is overleden op 13 juni 1957 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.