Stamboom Rikkers - Taphorn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.411 - 1.420 van 1.445:

Roelof Bootzema is overleden op 17 januari 1951 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Clementina Sophia Schmidt is overleden op 13 oktober 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Roelfina Bieze is overleden op 29 maart 1952 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Vermeulen is overleden op 29 maart 1952 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jakobje (Jacobtje) Wiendels is overleden op 25 juli 1952 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Alida Sinnige is overleden op 20 november 1952 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Trientje Graver is overleden op 10 april 1953 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Pieternella Spier is overleden op 31 mei 1953 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Francisca Hermine Maria Naber is overleden op 31 januari 1954 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Theresia Augusta Basilia Helena Vroom is overleden op 31 januari 1954 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.