Stamboom Rikkers - Taphorn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.483:

Henrica Bouwina Andrea is geboren op 8 september 1814 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johan Coenraad Brugman is geboren op 3 november 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jetske Piers Huitema is geboren op 2 februari 1815 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Sytzes Tigchelaar en Grietje Jiskes Reitsma zijn getrouwd op 15 maart 1815 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Berend Jans Hottinga is geboren op 3 april 1815 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ariaantje van Beem is geboren op 9 mei 1815 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Fettje Alles Dijkstra is geboren op 13 mei 1815 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jeltje Cornelis Gaemers is overleden op 18 mei 1815 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sybren Sjoerds Hiemstra is geboren op 9 juni 1815 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Minke Symons Groenendal is geboren op 30 oktober 1815 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.