Stamboom Rijkeboer-Dikker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 341 - 350 van 357:

Johanna de Boer is overleden op 12 mei 1948 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bertha Terpstra is overleden op 19 augustus 1948 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Bonsema is overleden op 7 oktober 1949 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Smith is overleden op 5 januari 1951 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Nanno Klaas Bremer is overleden op 13 maart 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Rudolf Meijer is overleden op 6 december 1951 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Quist is overleden op 28 januari 1953 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannes Graver is overleden op 22 december 1953 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriaan Quist is overleden op 7 januari 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Fiat is overleden op 6 juli 1955 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.