Stamboom Rijkeboer-Dikker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 357:

Jan Bronsema is geboren op 6 februari 1840 te Westerlee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Westerlee » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Ritsema is geboren op 4 oktober 1840 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Kuurman is overleden op 16 februari 1841 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gesina Meulman is geboren op 2 april 1842 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gelske de Vries is geboren op 29 juni 1842 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Meezen is geboren op 11 december 1842 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Enke Brouwer is geboren op 14 december 1842 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antje van de Hoef is geboren op 25 december 1843 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Mollema is geboren op 1 juni 1845 te Oldehove. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldehove » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Harms is geboren op 7 november 1845 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.