Genealogie Ribbens

Foto van Ivo Ribbens
De publicatie Genealogie Ribbens is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 15.428 personen. Vanwege privacy zijn 4.313 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 25 april 2021.


Deze website probeert alle personen met de naam Ribbens in kaart te brengen. Er zijn verschillende takken die (nog) niet met elkaar in verband gebracht zijn.

1. De afstammeilingen van Anthony Janssen Rubens (°1670) uit Pelt wonen momenteel in Vlaanderen en Nederland met de namen Ribbens, Rubbens.

2. Jan Ariens Ribbe, geboren rond 1615 in 's Gravenmoer is de stamvader van vele Ribbensen in Nederland, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

3. De nazaten van Petrus Rubbens (geboren in 1590 in Sint-Maria-Lierde) vinden we vooral terug in Oost-Vlaanderen met de naam Ribbens of Rubbens.

4. In Stansted (Kent, Groot-Brittannië) leefde ca 1700 William Ribbens, hij is de stamvader van een tak met de namen Ribbens, Ribbons en Ribbon.

Contacteer me voor meer informatie of indien u verbeteringen en aanvullingen heeft.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!