genealogieonline

Genealogie Ribbens

Foto van Ivo Ribbens

De publicatie Genealogie Ribbens is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 15.125 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 4.616 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Deze website probeert alle personen met de naam Ribbens in kaart te brengen. Er zijn verschillende takken die (nog) niet met elkaar in verband gebracht zijn.

1. De afstammeilingen van Anthony Janssen Rubens (°1670) uit Pelt wonen momenteel in Vlaanderen en Nederland met de namen Ribbens, Rubbens.

2. Jan Ariens Ribbe, geboren rond 1615 in 's Gravenmoer is de stamvader van vele Ribbensen in Nederland, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

3. De nazaten van Petrus Rubbens (geboren in 1590 in Sint-Maria-Lierde) vinden we vooral terug in Oost-Vlaanderen met de naam Ribbens of Rubbens.

4. In Stansted (Kent, Groot-Brittannië) leefde ca 1700 William Ribbens, hij is de stamvader van een tak met de namen Ribbens, Ribbons en Ribbon.

Contacteer me voor meer informatie of indien u verbeteringen en aanvullingen heeft.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!