De temperatuur op 19 juli 1918 lag tussen 12,0 °C en 22,7 °C en was gemiddeld 17,2 °C. Er was 1,9 mm neerslag. Er was 8,5 uur zonneschijn (53%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
3 maart » Vrede van Brest-Litovsk wordt ondertekend, einde aan het oostfront van de Eerste Wereldoorlog.
23 mei » De raffinaderij van Koninklijke Olie op Curaçao wordt in bedrijf gesteld.
17 juli » De Russische tsaar Nicolaas II en zijn gezin worden, na anderhalf jaar verbanning, op last van de nieuwe plaatselijke Sovjetleiders gefusilleerd in Jekaterinenburg.
14 september » De Tsjecho-Slowaakse republiek benoemt Tomáš Masaryk tot zijn eerste president.
10 november » Wilhelm Groener sluit met de nieuwe rijkskanselier Friedrich Ebert het zgn. "Ebert-Groener-pact".
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Gerard Reuzel, "Stamboom Reuzel", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-reuzel/I12779.php : benaderd 31 oktober 2024), "Adrianus Antonius Diender (± 1898-????)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.