Stamboom Reuzel

Foto van Gerard Reuzel
De publicatie Stamboom Reuzel is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 84.172 personen. Vanwege privacy zijn 377 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 10 juli 2022.


Uit nieuwsgierigheid wat de oorsprong van mijn achternaam is ben ik begonnen met genealogie. Tot heden heb ik hier geen antwoord op gevonden,maar genealogie is één van mijn grootste hobbies geworden. Niet alleen maar namen verzamelen, maar hoe leefden ze en wat deden ze spreekt mij heel erg aan. Als iemand mij vraagt: Heb je al een familiewapen gevonden? Zeg ik steevast. Ja, maar de politie was eerder. Heb inmiddels zo'n 60000 personen ingevoerd en blijf zoeken. Met name in Overijssel en de Achterhoek (Gelderland) Neem gerust contact op voor vragen en of aanvullingen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!