Stamboom Rensen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.461:

Jan Zwiers is geboren op 29 oktober 1812 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Gerding is overleden op 13 november 1812 te Schoonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schoonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantien Makken is geboren op 28 november 1812 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelfien Reinds is geboren op 13 december 1812 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gezina Henderica Scholten is geboren op 2 januari 1813 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albertus Abeen is geboren op 6 februari 1813 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Fennechien Lamberts is overleden op 12 april 1813 te Zweeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zweeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Kamps en Geesje Huijeng of Huijing zijn getrouwd op 29 april 1813 in Zweeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zweeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genken Dolsma en Tijsjen Klaassen Van Zomeren zijn getrouwd op 29 april 1813 in Diever. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Diever » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Benthem is geboren op 30 mei 1813 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.