Stamboom Rensen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 2.461:

Jan Abeen is geboren op 13 december 1811 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Klaassen Joling en Aaltjen Roelofs Kinds zijn getrouwd op 22 februari 1812 in Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jakob Benthem is overleden op 15 april 1812 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Egbertus Poppen is geboren op 18 april 1812 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Joling is geboren op 2 juni 1812 te Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geesje Alting is geboren op 22 juli 1812 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Aalderts Slot en Niesjen Arends Peeks zijn getrouwd op 30 augustus 1812 in Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Kamping is geboren op 13 september 1812 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Gerding is overleden op 3 oktober 1812 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aaltien Klasens Gerding is overleden op 14 oktober 1812 te Schoonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schoonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.