Stamboom Quantes / Kwantes - Tijssen - van der Helm - Kenter

Foto van Jan Dirk Kwantes
De publicatie Stamboom Quantes / Kwantes - Tijssen - van der Helm - Kenter is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.820 personen. Vanwege privacy zijn 372 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 17 augustus 2016.


Met dank aan S. Hemrika die mij na een korte introductie cursus en vervolg hulp op weg heeft geholpen om deze stamboom te kunnen bouwen en met dank aan Annemariede Groot Kwantes die mij verder hielp mede door middel van het door haar  en Julius de Goede uitgebrachte boek van Quantes tot Kwantes.

Deze stamboom is begonnen met informatie over tak van de familie (Quantes) Kwantes uit de omgeving van Ilpendam door het huwelijk op 06-05-1943 te Purmerend van Willem Kwantes met Geertruida Tijssen en de daardoor daarmee verbonden takken van de familie Tijssen - Overdijk en Dinkla.

Vervolgens zijn daar door het huwelijk van Jan Dirk Kwantes met Gerarda van der Helm, de familie van der Helm  en de daarmee verbonden familie Kenter -         van Buuren en van Duynhoven aan deze stamboom verbonden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!