Stamboom Putman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 140:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Johanna Kelderman (geboren in 1874), een kind van Hermanus Kelderman en Margrieta Maria Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Petronella Willemsen (geboren in 1874), een kind van Albartus Willemsen en Margaretha Maria van Meegen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van der Kracht (geboren in 1874), een kind van Johannes van der Kracht en Hendrika Teering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Overhaal (geboren in 1874), een kind van Hendrik Overhaal en Johanna Sophia Kollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Bruijn (overleden in 1874), een kind van Evert Bruijn en Neeltje Hoep, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendrikus Hermanus Kelderman (overleden in 1875), een kind van Hermanus Kelderman en Margrieta Maria Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendrikus Hermanus Kelderman (geboren in 1875), een kind van Hermanus Kelderman en Margrieta Maria Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Petronella Willemsen (overleden in 1875), een kind van Albartus Willemsen en Margaretha Maria van Meegen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Tempel (geboren in 1875), een kind van Freerk Gosses Tempel en Geesje Pieters Lok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van der Kracht (overleden in 1875), een kind van Johannes van der Kracht en Hendrika Teering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.