Stamboom Putman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 140:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Alexandrina Putman (geboren in 1864), een kind van Albert Putman en Maria Johanna Snelders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Freerks Tempel (geboren in 1865), een kind van Freerk Gosses Tempel en Geesje Pieters Lok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Cornelis Putman (geboren in 1865), een kind van Albert Putman en Maria Johanna Snelders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Kelderman (geboren in 1866), een kind van Hermanus Kelderman en Margrieta Maria Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hendrikus Putman (geboren in 1866), een kind van Albert Putman en Maria Johanna Snelders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendrikus Kelderman (geboren in 1867), een kind van Hermanus Kelderman en Margrieta Maria Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gosse Freerks Tempel (geboren in 1867), een kind van Freerk Gosses Tempel en Geesje Pieters Lok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hendrik Overhaal (geboren in 1867), een kind van Hendrik Overhaal en Johanna Sophia Kollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Alexandrina Putman (geboren in 1867), een kind van Albert Putman en Maria Johanna Snelders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dora Putman (geboren in 1868), een kind van Albert Putman en Maria Johanna Snelders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.