Stamboom Prenger 1469-2015

Foto van Jan Prenger

De publicatie Stamboom Prenger 1469-2015 is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.600 personen. Vanwege privacy zijn 1.194 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Prenger stamboom van 1449-2015 "update juni 2015", voornamelijk uit Groningen( Wedde en Bellingwolde), hieraan verbonden is de tak in Enschede,
verder zijn opgenomen de Prengers uit Dordrecht en Gorinchem en Millingen en nu zijn ook de Prenger's in Overijssel en Drenthe opgenomen, o.a. uit Hardenberg/Sibculo, sinds 2010 tevens de Prenger's uit Noord Holland Amsterdam.
Verder zijn beschreven de families Dusschoten en Hallie Gelderland,de familie Venema , Hollander uit Enumatil en Harkstede in Groningen en Oosterhoff uit Hoogkerk/Roderwolde, de familie Koel uit Arnhem en de familie London uit Den Helder e.o. sinds 1600 zie ook mijn web site http://home.kpn.nl/jprenger/
Nieuw Prenger uit Kleine Lindt (Zh) die naar Amerika zijn verhuisd.
De familie Hallie uit Amsterdam is nog verder uitgewerkt tot 1600.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!