Stamboom Pot(t)jewijd

Foto van Geert Jan Pottjewijd
De publicatie Stamboom Pot(t)jewijd is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.218 personen. Vanwege privacy zijn 305 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 22 maart 2023.


In de 60-er en 70-er jaren heeft Dr. T. Potjewijd uit Winschoten stamboomonderzoek gedaan naar de families Pottjewijd en Potjewijd.
Op basis van deze gegevens ben ik verder gegaan met het stamboomonderzoek op basis van de nieuwe mogelijkheden die het internet biedt.
De stamboomgegevens worden af en toe ververst als er genoeg wijzigingen te verwerken zijn.

Geert Jan Pottjewijd
Beilenl

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!