Stamboom Pol » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 327:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmen Verhoef (geboren in 1818), een kind van Jan Rutgers Verhoef en Maria Nederhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Goores Verhoef (geboren in 1820), een kind van Arie Verhoef en Gougje Stout, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gores Verhoef

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Verhoef (geboren in 1820), een kind van Jan Rutgers Verhoef en Maria Nederhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambert van Apeldoorn (geboren in 1820), een kind van Klaas van Apeldoorn en Aleida van Apeldoorn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikjen Otterman (geboren in 1821), een kind van Arend Jan Otterman en Grietje Groen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Verhoef (geboren in 1821), een kind van Jan Rutgers Verhoef en Maria Nederhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Keetjen van ter Beek (geboren in 1822), een kind van Hendrik Petersen Beek en Hendrikje Schuurman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Peter ter Beek

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Sodaar (overleden in 1822), een kind van Pieter Sodaar en Neeltje Verhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Sodaar (geboren in 1822), een kind van Pieter Sodaar en Neeltje Verhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geesjen Ulderink (geboren in 1823), een kind van Hendrik Jan Ulderink en Egbertdina Peters Knotters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.