Stamboom Pol » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 321 - 327 van 327:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Adriana van Randeraat (overleden in 1958), een kind van Gerrit van Randeraat en Dina Bruins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Sodaar (overleden in 1958), een kind van Pieter Sodaar en Maria Engelina Teeken, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter Sodaar

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Angel (overleden in 1959), een kind van Johan Hendrik Angel en Catharina Johanna Roos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Beertje van de Pol (overleden in 1959), een kind van Frederik van de Pol en Hendrika Berendina Gezina van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetta Hengeveld (overleden in 1959), een kind van Hendrik Hengeveld en Grietje de Bruin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Roos (overleden in 1959), een kind van Jan Roos en Aartje van de Weijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geziena Hendrika Ulderink (overleden in 1960), een kind van Reint Ulderink en Dina Johanna van Kleef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.