Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 141:

Elisabeth Keet is geboren op 17 februari 1870 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Margaretha Keet is geboren op 6 april 1871 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adrianus Boendermaker is geboren op 28 mei 1871 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gezina Cornelia Lubsen is geboren op 4 april 1872 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Bruin is geboren op 23 juni 1872 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Rotgans is geboren op 25 december 1872 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Willem Johan Annijas is geboren op 23 februari 1873 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maria Troost is geboren op 17 juli 1873 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes Anthonij Feij is geboren op 8 oktober 1873 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Elisabeth Keet is geboren op 6 april 1874 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.