Stamboom Pierens-Raeman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 101 - 110 van 116:

Catharina Idema is overleden op 11 september 1925 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johannes Limburg en Piekje Arjaans zijn getrouwd op 5 juni 1926 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Geert Yszenga en Henderika Schipper zijn getrouwd op 19 december 1930 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Breed is overleden op 9 januari 1931 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Oltmans en Grietje Riedstra zijn getrouwd op 3 maart 1931 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Douwstra en Wilhelmina Schipper zijn getrouwd op 14 augustus 1931 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Janneke Jellema is overleden op 11 februari 1941 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Egbert Schipper is overleden op 28 mei 1944 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Simontje Knipper is overleden op 23 november 1944 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Arjaan Arjaans is overleden op 9 december 1944 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.